Parken Zoo

Hemma igen efter en heldag på Parken Zoo i Eskilstuna. Vi hade det jättebra och parken var trevlig och lagom stor. Vi började med att kolla på djuren. De vita tigrarna var maffiga, läskigt och häftigt att de kom så nära, bara en glasruta mellan. Lillasyster blev rädd och storebror höll för öronen ifall de skulle ryta.
Efter att djuren var avverkade uppehöll vi oss i Nöjesparken ett par timmar. Barnen + maken hade åkband och åkte för fulla muggar. Själv blir jag mest yr och illamående nuförtiden så jag vågade mig bara på att åka "Larven". Vi körde hela kitet idag med lotter och glass och ballonger, pengarna rullar snabbt iväg. Två groteska gasballonger i form av Dora Utforskaren och Svamp Bob fyrkant följde med oss hem. Svamp Bob slet sig dock från snöret innan vi hann innanför ytterdörren här hemma så ni kan ju gissa att katastofen var ett faktum. Storebror som varit så duktig hela dagen bröt ihop totalt. Nu har vi lovat att köpa första Svamp Bob ballong vi ser... var nu det skulle vara...
Nu ska vi äta sen middag, kycklingfiléer med smaksatt creme fraiche franska örter och färsk pasta. Gott när det måste gå fort.

Kommentarer
Postat av: alacs

Vi tycker också att Parken Zoo är en lagomt stor och trevlig park. Dock har vi ännu inte fallit för barnens (nu 5 och 4 år) önskemål om tivolit, utan nöjer oss med djuren och Fantomenland. Prickade dock en av alla regniga dagar i somras, och åt lunch på Pampas (texmexstället) utomhus under parasoll i regn. Lite charmigt, och vi slapp osa köttfärs resten av dagen.
Tigrarna visade sig från sin bästa sida och vankade av och ann utmed glasridån.
/alacs

2007-08-02 @ 23:13:55
URL: http://alacs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0