Hortensior i fönstret

image29

Vi har haft  besök hos oss i eftermiddag - släkt som ännu inte varit hem till oss sedan flytten. De var gulliga och hade med sig två enorma hortensior. Krukorna i varagsrummet stod för tillfället tomma och bara väntade på något innehåll så där blev de placerade. Jag har aldrig ägt en hortensia förut, bara köpt åt andra, men hoppas kunna sköta dessa på bästa sätt. Inte för ljust och mycket vatten, låter som en utmaning för mig....

Kommentarer
Postat av: alacs

Hortenisor inne, det har jag inte tänkt på. Bra idé! Svärisarna har en jättestor hortenisa ute, men instäg inte att de ju faktiskt går att ha inne. Visst är det väl så att de eg är vita, men blir blå pga ....?
/alacs

2007-08-19 @ 19:15:55
URL: http://alacs.blogg.se
Postat av: Anna

Oj, ingen aning. Tyckte bara att de skulle passa fint inne... Våra gäster kanske tyckte att vi var helknasiga som inte ställde dem ute.... Har dock för mig att jag sett andra ha hortensior inne.. Färgen skiftar lite i blått och vitt så de kanske har varit helt vita.
När jag tänker efter så har vi faktiskt en klätterhortensia i trädgården och den blommar i vitt nu men blir nog lila framåt hösten :)

2007-08-19 @ 19:42:05
Postat av: Idépappan

Har rätt mycket erfarenhet av hortensior eftersom vi köper två nya varje månad. Hos oss har snittblommor längre livslängd.
Underbara är de i alla fall. Våra tenderar att bli gröna i slutet. De tål en eller två torkor sen säger de - nu skiter vi i det här, du kan ju alltid köpa nya!

2007-08-21 @ 21:46:13
URL: http://idepappan.blogspot.com
Postat av: Aseviajes

Good web with cool info. Thanks.

2008-02-06 @ 00:52:36
URL: http://aseviajes.livejournal.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0