Min favoritmöbel

image20

Min absoluta favoritmöbel hemma hos oss är vår gigantiska soffa. Soffan köpte vi från Mio när vi flyttade in och den rymmer många och är superskön till skillnad från vår gamla blåa tresits från Asko...  Vi hade egentligen tänkt köpa en Tylösand hörnsoffa från Ikea men den fanns inte i lager och i panik åkte jag till Mio två dagar innan flyttlasset skulle gå till radhuset. Alla vet ju att Mio har rätt lång leveranstid på sina möbler  men denna soffa hade varit en utställningssoffa och såldes därför till halva priset, vilket kändes helt ok. Jag reserverade den bums och maken åkte via på väg hem från jobbet , provsatt och la sedan in handpenning. Vi tog inget mått men chansade på att den skulle passa och det gjorde den precis.
Här i ena soffhörnet tillbringar jag alltså ofta mina kvällar med datorn i knäet, i andra hörnet sitter maken med sin dator... mysigt va? ;)

Kommentarer
Postat av: Tea

Underbar soffa - vad heter modellen?
Trevligt att ha hittat hit förresten. Jag bokmärker genast!

2007-08-03 @ 21:55:08
URL: http://fixig.wordpress.com
Postat av: Maria

Haha va mysiga ni är. Själv sitter jag nu i ena hörnet av vår svarta skinnsoffa (3-sists då ja) och knappar på datorn:) Sambon får inte sitta i min soffa, så han är bortschasad till sin fåtölj *mohaha*

2007-08-03 @ 22:34:56
URL: http://www.hos-emen.se
Postat av: Isabelle

Så blir det hos oss också snart. Hörnsoffan anländer förhoppningsvis i veckan och därefter intar vi varsitt hörn med våra datorer. *skratt* Fast rätt så mysigt ändå!

2007-08-05 @ 16:34:29
URL: http://fixaodona.blogg.se
Postat av: Vicke

Vilken supersnygg soffa förstår att den är en favorit!

2007-08-05 @ 23:09:57
URL: http://www.vickes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0