Helgplanerna

Skönt med fredag även om jag ju förstås hade önskat att denna vecka varit lite längre. Maken är på väg hemåt från jobbet tidigt idag så snart kan vi fira helg och öppna lite vin. I morgon är det tänkt att barnen ska sova hos farmor och farfar. Sonen som var så pigg i onsdags fick dock ett litet bakslag igår och är nu hängig och har ont i magen. Hoppas verkligen att han mår fint i morgon så vi kan lämna bort dem. Barnen längtar efter att få sova över och jag och maken längtar efter att få gå ut och äta på tu man hand. Vi har bokat bord på libanesisk restaurang och det ska bli så gott - älskar libanesisk mat - 16 smårätter och olika grillspett kommer vi att äta!
Ikväll skall vi äta kycklingpaj, recept från Cina som i sin tur fått recept från Sara! Låter mumsigt.
Sen är det i vanlig ordning Let´s dance... Tycker nog att bonden kan åka ut ikväll, eller Matte och Carin....

Kommentarer
Postat av: Jennie

Vilken mysig blogg du har, fint köksbord, stolar och taklampa. Ska på jakt efter gröna blockljus ungefär i färgen du har, så fint nu till våren med grönt.
Ha de gott och trevlig helg!

2008-03-01 @ 19:55:40
URL: http://www.villaelvakulla.blogspot.com
Postat av: Cina

Kikar in och önskar dig en trevlig helg! Vi blir barnfria denna helgen och ska fixa och grejja lite hemma- rensa och sortera och sånt där kul ;)...Vilket mysigt och vårigt kök du visar upp i inlägget nedan, och skorna är precis min stil- vill också ha nya skor, men det vill jag jämt säger maken *s*...

Kram på dig!

2008-03-07 @ 09:30:18
URL: http://cinamedmera.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0