2008

Så var det nytt år igen då... Tiden rusar verkligen iväg, känns inte som om det var länge sedan vi firade in 2007.
Vi hade en lugn och mysig nyårsafton hemma med barnen. Maten blev lyckad och champagnen vad god :)
Vid tolvslaget gick vi ut coh skålade ltie med grannarna och tittade på fyrverkerierna. Vi var inte ute en lång stund och jag lyssnade med jämna mellanrum att barnen sov. När vi kom in grät dock lillasyster hysteriskt i sin säng och undrade olyckligt var vi hade varit- stackarn. Hon somnade dock snabbt om och i morse sa hon att hon hade vaknat för att den bangade så i rymden så att hon inte kunde sova...
image93

             image94image95

Förrätten är alltså toast med chèvre, ser ut som ett stekt ägg men så är alltså inte fallet ;)
Efterrätten blev också god men den gjorde sig inte alls på bild....

Idag har vi haft en lugn och skön dag. Det hade kommit lite snö till barnens stora glädje så vi drog fram pulkorna och åkte lite på det snöbeklädda gräset. Vore vekligen kul om det kom rejält med snö nu om det ändå ska vara vinter. Resten av dagen slappade vi inne. Jag har läst och sovit om vartannat - jätteskönt.
Nu är det film på gång. Bourne Ultimatum skall vi se - den är säkert bra!
Gott Nytt År!
                                      image96


Kommentarer
Postat av: Heléne

Vad härligt det ser ut! Har själv börjat jobba idag och det var inte så kul..., desto mysigare att komma hem. Snön har verkligen gjort det vackert och stämningsfullt.

Hoppas ni haft ett bra nyår. Vilka fina bilder du tar! Blir lite sjuk på att själv få vara hemma! Var har ni köpt de vackra tallrikarna? Är de från Mateus??

God fortsättning på det nya året,
Heléne

2008-01-02 @ 15:57:14
Postat av: Anna

Hej Heléne! Härligt att ni har snö där du bor. Här
är det pyttelite vitt på marken men inte mer än så... Roligt att du tycker att jag tar fina bilder... är själv aldirg nöjd med dem utna jämför med all prffsiga som finns på andra bloggar... Önskar mig en ny kamera... Tallrikarna är från Mateus och jag gillar dem jättemycket. Hade inte behövt nya egentligen men var bara tvungen att köpa dessa...
God fortsättning själv!
//Anna

2008-01-02 @ 17:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0